O Gostilni KA-RA

DSCN0205Gostilna KA-RA je priljubljen gostinski lokal v Pivki z 20-letno tradicijo. Slovi po preprosti in domači hrani ter je redno obiskana zaradi okusnih malic. V zimskem času pripravljamo koline s prilogami, čez leto pa nudimo predvsem lažjo hrano.

Naziv je prevzela po prvotni lastnici Radenki Kapelj, ki je gostilno vodila že leta 1990. Sicer pa domačini tej zgradbi pravijo po domače Špetau. To ime izvira iz časov Italije na tem območju, saj je bila na tem mestu manjša bolnišnica.

V prostorih gostilne lahko naenkrat gostimo do 130 gostov, v toplejših mesecih pa strežemo tudi na terasi. Naša vrata so za vas odprta vse dni v tednu in tudi med prazniki. Obišče nas lahko celotna družina. Otroci si bodo lahko čas krajšali na igralih, dobrodošli pa so tudi vaši štirinožni prijatelji.

Vabljeni!


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več